PHOTOS-USA TODAY Sports/Reuters

Vašington Vizardsi u posljednje vrijeme igraju u dobroj formi, na opšte iznenađenje svih ljubitelja NBA karavana, a poseban akcenat uvijek je na Bredli Bilu i Raselu Vestbruka čija konekcija na parketu u mnogo navrata je dovođena u pitanje. 

Gostujući u podkastu “SiriusXM NBA Radio” Bil je stavio tačku na raznorazne tračeve i u superlativu govorio o Vestbruku koji je put Vašingtona došao iz Oklahoma sitija. 

“Mogu slobodno reći da je on mnogo uticao na moje partije. Znate kako, on je budući član Košarkaške Kuće slavnih, MVP, čovjek koji je osvojio i nagradu za najboljeg strijelca NBA lige. Posjeduje apsolutno sve karakteristike šampiona i sve što mu nedostaje to je šampionski prsten. Ono što mene fascinira jeste njegov način funkcionisanja, kao igrača, kao lidera, kao oca i kao čovjeka” – rekao je Bil i nastavio:

“On je vjerovatno najbolji saigrač kojeg sam ikada imao. Svakog trenutka kada izađe na parket pruža svoj maksimum, saigračima je uvijek dostupan, trudi se da svima bude na raspolaganju. Sinonim za težak rad i posvećenost, da iz meča u meča izlazi na teren i pruža svoj maksimum. Kada sam to vidio, zapitao sam se zašto i ja ne bih radio isto? Da istrčim na parket i svaki put pružim svojih 100%. Mislim da je to jedini pravi način na koji neko može pričati o Raselu Vestbruku, to je njegov testament”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime