Borac Šamac započeo pripreme za nastavak sezone

Fudbalski klub Borac Šamac započeo je pripreme za nastavak proljećnog dijela prvenstva, koje će trajati šest sedmica i tokom kojih će odigrati šest pripremnih utakmica.

Šef stručnog štaba Borca Bojan Magazin rekao je da će kompletne pripreme odraditi na stadionu u Šamcu i da za sada imaju jednog novog igrača, dvadesetdvogodišnjeg Gabrijela Blagojevića iz Orašja koji ima 22 godine i igra na poziciji napadača.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Milorad Bjelović se nada da će biti ispunjeni zacrtani ciljevi i da će omogućiti igračima sve neophodne uslove kako bi nesmetano mogli trenirati, te obezbijediti da fudbalski klub Borac sa tradicijom dugom 102 godine postojanja, kao najstariji klub u Republici Srpskoj, ima poštovanje.

Na stadionu Borca pored igrača, trenera, kompletnog Upravnog odbora ovog kluba prisustvovali su načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević i predsjednik Skupštine opštine Simo Varadinović.

Nakon jesenjeg dijela šampionata u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Zapad Borac Šamac zauzima 11. poziciju na tabeli sa 19 bodova.

Postavi odgovor