Foto: Sport i mladi

Mostar dočekuje sutra Doboj u jednom od derbija petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu, a igrač Dobojlija Almedin Bundavica je za MeridianSportBH prokomentarisao taj susret i dosadašnji tok sezone.

“Čeka nas sigurno najteža utakmica do sada. Ekipa Mosatara je zasigurno najbolja u ovoj ligi i imaju par odličnih igrača koji su nekoliko puta bili prvaci države. Sigurno da ih respektujemo, ali ne idemo sa bijelom zastavom jer imamo i mi nekih svojih ‘aduta’ preko kojih ćemo probati izvući pozitivam rezultat u Mostaru” –  kazao je Almedin Bundavica i dodao:

“Sigurno da je ekipa najvažnija za ovaj rezultat u prva četiri kola i zato još nismo poraženi. Igramo jako dobro, što se kaže bacamo se na glavu za svaku loptu i imamo odličan timski duh. Naravno da nas na kraju rezultat i nagradi. Velike zasluge idu i treneru koji nas jako dobro pripremi i upozori na kvalitet protivničkih ekipa, a smatram da smo mi do sada uspjeli jako dobro odraditi sve sto je tražio od nas”.

Bundavica, Bundavica za MeridianSportBH: “Sigurno da ih respektujemo, ali ne idemo sa bijelom zastavom u Mostar”
Foto: Futsal klub Doboj

Almedin Bundavica je svojim dobrim igrama dobio i poziv od selektora futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine Ive Kreze za predstojeće utakmice protiv Mađarske koje su na rasporedu 16. i 17. novembra.

“Definitivno je da sam sretan radi poziva i nadam se da ću opravdati očekivanja koja će stručni štab i selektor staviti pred mene. Isto tako poziv će mi biti sigurno dodatni motiv za daljnji rad i razvoj kao igrača futsala”prokomentarisao je Bundavica poziv u redove futsal “Zmajeva”.

Doboj će sutra gostovati Mostaru u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu, a susret je zakazan da počne u 18h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime