Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju Milica Mandić, Damir Mikec i Tijana Bogdanović doputovali su u Beograd gdje su na prilično emotivan način iznijeli svoje prve utiske o Igrama.

Posebno emotivna bila je olimpijska šampionka u taekvondou Milica Mandić koja je objelodanila da su joj ovo posljednje Olimpijske igre u karijeri.

Ipak, osvajač srebra u disciplini 10 metara vazdušni pištolj Damir Mikec pozvao ju je da se pokuša kvalifikovati i u Pariz 2024. godine.

“Neizmjerno sam srećan, ali i dalje nisam svjestan da je medalja oko mog vrata. Mojim koleginicama je taj osjećaj poznat, ja sam se prvi put oprobao. Počastvovan sam što sam u svom sportu uspio da stignem do medalja na svim frontovima. Sada smo na četiri medalje, mi odavde sada navijamo za njih. Bili smo blizu još jedne u miksu sa Zoranom (Arunović), to ostavlja gorak ukus. Nadam se da će me u narednim danima “puknuti u glavu” koliko je ovo veliki uspjeh. Daću sve od sebe da se kvalifikujem za Pariz. Pozivam Milicu da to isto učini” rekao je Mikec pa dodao:

“Krenu mi suze, pa stanu. Kada su me kolege sačekale, tad sam se raspadao. Kada ti oni čestitaju to je ono što vrijedi. To je prava sportska porodica, oni su bili srećni kao da su oni osvojili medalju” zaključio je olimpijski vicešampion.

Milica Mandić je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine prvi put postala olimpijska šampionka, tako da joj je ovo drugo zlato sa najveće sportske smotre.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime