Printscreen

Srpski MMA borac Darko Stošić ostvario je pobjedu nad poljskim borcem Mihala Andrižaka poslije veoma iscrpljuće borbe u KSW63.

Poljski borac je krenuo mnogo bolje u meč i njemu je pripala prva runda, ipak počevši od sredine druge runde Stošić je počeo okretati stvari na svoju stranu. Srpski borac je bio mnogo bolji u ostatku borbe i pošto duel nije odlučen nokautom, odluku su morale donijeti sudije. 

Jedan sudija je odlučio u korist Poljaka, da bi druga dvojica presudila na Stošićevu stranu i Darko je tako stigao do nove pobjede. 

Bila je ovo teška borba za koju se Andrižak dobro pripremio. On je sjajan borac i zahvalan sam mu na ovoj borbi, želim mu sve najbolje u budućnosti. Zovu me ubicom Mihala i mislim da je sad preostao samo jedan čovjek u ovoj diviziji protiv kojeg trebam odraditi borbu. To je Fil de Fris i borićemo se. Možda za Novu godinu, mogli bismo ju zajedno proslaviti, to mi dobro zvuči” – izjavio je Stošić nakon borbe.

Prema njegovim riječima za kraj godine se može očekivati borba za KSW titulu u teškoj kategoriji, gdje bi napao vlasnika pojasa Fila de Frisa. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime