Dedajić za MeridianSportBH: "Siguran sam da ćemo u nastavku sezone pokazati sav svoj kvalitet"

Promo će sutra od 19h u okviru 14. kola Lige BiH igrati protiv Leotara u gostima. Haris Dedajić, novi košarkaš ekipe iz Donjeg Vakufa, najavio je ovaj duel za MeridianSportBH.

Haris Dedajić je u Promo stigao sredinom decembra iz Čelika, a sutra će odigrati svoj prvi ligaški meč za “Momke sa Vrbasa”.

“Sa ekipom sam već mjesec dana, igrači su me prihvatili dobro i mislim da ova ekipa uz veliki trud i zalaganje može napraviti dobar rezultat.

Tim je sastavljen od dosta mladih košarkaša koji su željni dokazivanja. Saradnja sa trenerom Bobanom Ninićem je stvarno odlična, drago mi je što sam u njegovoj ekipi i siguran sam da će izvući maksimum od svakog igrača” – rekao je Dedajić.

Dedajic
Foto: OKK Čelik/Facebook

O sutrašnjoj utakmici protiv Leotara, naš sagovornik je naveo sljedeće:

“Leotar je jako iskusna i nezgodna ekipa. Igraju stvarno dobro, posebno na domaćem terenu. Dobro smo trenirali i u Trebinje idemo sa velikim samopouzdanjem.

Atmosfera u ekipi je stvarno odlična i spremni smo dati sve od sebe da dođemo do pobjede. Jako smo mlada ekipa i siguran sam da ćemo pokazati sav svoj kvalitet u nastavku sezone”.

Sve vijesti u vezi sa bosanskohercegovačkom košarkom u narednom periodu ćete moći pronaći na našoj “Facebook” stranici pod imenom “BH Košarka”.

Postavi odgovor