Foto: KK Bratunac TRB/Facebook

U okviru 7. kola Lige Bosne i Hercegovine, košarkaši Bratunca će u Banjaluci odmjeriti snage sa Borcem, a košarkaš gostujućeg tima Andrija Drašković najavio je za MeridianSportBH ovu utakmicu. 

Prije toga se košarkaš Bratunca Andrija Drašković osvrnuo na prethodni meč i jako bitnu pobjedu protiv Sparsa. On je na tom meču bio najefikasniji sa 20 postignutih poena. 

”Jako velika i bitna pobjeda za nas. Pobijedili smo ekipu koja igra Drugu ABA ligu, što mnogo znači jer smo pokazali da možemo sa svima da se nadmećemo ove sezone” – rekao je Drašković. 

Drašković, Drašković za MeridianSportBH: ”Atmosfera u ekipi je odlična, toga nikad nije manjkalo kod nas”
Foto: KK Bratunac/Facebook

Govorio je on o narednom iskušenju za njegov tim, kada će gostovati Borcu u Banjaluci. 

”Iskoristili smo reprezentativnu pauzu da se odmorimo poslije pobjede, a potom se vratili i radili sve vrijeme, jer smo imali kup utakmicu. Atmosfera je odlična zaista, toga nikad nije manjkalo kod nas.

”Protiv Borca očekujemo čvrstu utakmicu, sa puno kontakta. Ne bih nabrajao naše prednosti i opasnosti zaista, jer su oni favoriti, jedina ekipa bez poraza ove sezone. Naš je motiv svakako da igramo maksimalno svaku utakmicu kao i do sada i vidjećemo dokle će nas to dovesti” – kazao je on. 

Utakmica između Borca i Bratunca je na programu u subotu od 20:30h.

Sve vijesti u vezi sa bosanskohercegovačkom košarkom u narednom periodu ćete moći pronaći na našoj “Facebook” stranici pod imenom “BH Košarka”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime