Foto: USA Today Sports/Reuters Photo

Košarkaš Bruklin Netsa Kevin Durent rekao je da nije ljut na svog saigrača Kajrija Irvinga zbog toga što ne želi da se vakciniše niti na upravu koja želi da ga suspenduje. 

Superstar Netsa Kevin Durent je dodao da nije razgovarao sa Kajrijem Irvingom od donošenja odluke kluba u utorak da ga suspenduje, te je objasnio da ovo svakako nije ”idealna situacija”, ali da se to ne može kontrolisati i nema svrhe biti ljut jer to neće promijeniti Irvingov stav o vakcini.

”Ono što možemo uraditi jeste da se fokusiramo na igru. Šta ćemo dobiti time ako se naljutimo na njega? To neće promijeniti njegov stav o tome” rekao je Durent i dodao: 

”Neka on razmisli šta treba uraditi, a takođe i klub treba učiniti isto. Mi kao igrači, kada smo u svlačionici ili na parketu, radićemo jedni sa drugima. Uglavnom, ja ne mogu biti ljut na nekoga zbog nekog stava. Ko sam ja da budem ljut zbog toga?”. 

On je takođe izražio želju da se Irving vrati na teren. 

”Definitivno bih želio da je Kajri tu. Volio bih da se ništa od ovog nije desilo, ali je tako kako je. On je donio odluku za sebe, klub je učinio isto i to je to” – završio je Durent.

Ostaje da vidimo u kom smjeru će se stvari odvijati oko Irvinga i da li će se nešto promijeniti do početka NBA sezone.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime