Foto: Pedja Milosavljevic

Strahinja Milić popularni “Džambo” se vratio na rukometni teren. Imao je prvu profesionalnu utakmicu za Partizan nakon što je napustio Vardar iz Skoplja prije dvije godine.

On se vratio svom bivšim klubu, i svojoj prvoj službenoj utakmici nakon dugo vremena bio je pred golom u polufinalnoj kup utakmici protiv Dinama iz Pančeva. Upisao je šest odbrana, ali to nije pomoglo njegovom timu jer su izgubili rezultatom 26:22. Pored povratničke utakmice, svima je u oko zapala njegova tjelesna težina.

Bio sam tvrdoglav, nisam imao ni volje ni želje da se dovedem u red. Nisam prihvatio da moram da smršam i rastao sam sa klubom. Kilogrami su presudili, najveća težina bila mi je 216 kilograma, ali bilo je i ostalih problema o kojima ne želim da govorim jer je sve to prošlost. Suština je da nisam bio mentalno jak” – ispričao je Milić za klupsku televiziju.

On je proveo poslednjih šest godina svoje karijere igrajući za Vardar od 2012. do 2018. godine, a pored Partizana i Vardara još je nastupao za Kil i Silkeborg.

2 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime