Foto: USA Today Sports/Reuters

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms smatra da nije zaslužio suspenziju zbog udaranja Ajzee Stjuarta u meču njegovog tima protiv Detroit Pistonsa.

Lebron Džejms je zbog udaranja Ajzee Stjuarta dobio jednu utakmicu suspenzije koju je odradio protiv Niksa, dok je Stjuart zbog svog ponašanja kažnjen sa dvije utakmice neigranja.

“Razgovarao sam sa ljudima iz lige povodom tog incidenta. Željeli su da čuju moju stranu priče. Rekao sam im šta sam imao, a oni su uradili ono što su morali. Sve se dogodilo oko linije za slobodna bacanja. Njegov lakat je bio visoko, ako pogledate video, vidjećete da me je izbacio iz balansa. Njegov lakat je podigao moju ruku, a ja sam pokušao da se zadržim. Kada sam zamahnuo, i on je izgubio ravnotežu i osetio sam da sam ga zakačio po licu. Otišao sam da mu se izvinim, ali vidjeli ste šta se dogodilo. Definitivno je bilo slučajno” – istakao je Džejms.

Džejms smatra da nije zaslužio da bude suspendovan.

“Nisam mislio da zbog toga zaslužujem suspenziju. Za isključivanje mi je bilo jasno. Ali mislim da suspenzija nije opravdana” – zaključio je košarkaš Lejkersa.

Na meču njegovog tima protiv Pejsera “Kralj” se našao u središtu još jednog incidenta kada je došao u sukob sa domaćim navijačima koji su nakon toga morali da napuste dvoranu.

Lejkersi se trenutno nalaze na devetoj poziciji na tabeli sa skorom od deset pobjeda i isto toliko poraza.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime