Foto: aba-liga.com

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić sumirao je utiske nakon obavljenog pripremnog perioda i dvije utakmice protiv Avtodora u Beogradu.

“Naš plan je bio da u periodu od 8. 9. do 17.9. odigramo četiri kontrolne utakmice, sa Borcem, Mornarom, i dvije utakmice u Beogradu protiv Avtodora, učesnika VTB lige. Međutim, događale su se stvari koje prosto nemamo pod kontrolom. Prvo je otkazana utakmica protiv Čačana, potom se desilo sve to što se desilo sa Danilom, što nas je potpuno izbacilo iz ritma i fokusa” – rekao je Džikić pa zatim dodao:

“Ipak smo odigrali vrlo takmičarski meč sa Baranima, na kom su po prvi put nastupali i Rid i Nikolić Zoran, naravno u vrlo limitiranim periodima. Nažalost, na utakmice u Beogradu smo otišli bez centarske trojke Vajli – Nikolić – Nikolić, jer je Zoran poslije Bara ponovo van stroja, zbog zdravstvenih problema je van ekipe. Igramo i treniramo bez pola centarske linije i to nije dobro. Na utakmicama pokušavamo da nađemo najbolje načine da nadoknadimo one koji su van stroja, i neki od igrača plaćaju danak tome što igraju van svojih osnovnih pozicija, kako u napadu tako i u odbrani”iskren je bio trener Budućnosti.

Budućnost će novu sezonu ABA lige započeti 26. septembra utakmicom protiv FMP-a.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime