Printscreen

Britanski bokser Entoni Džošua rekao je da će u revanšu sa Oleksandrom Usikom imati potpuno drugačiju taktiku od one koju je imao u duelu kada je poražen.

Usik je 25. septembra savladao Džošuu i oduzeo mu WBA, WBO i IBF, a Britanac je rekao da se trudi da bude u isti u prvoj i 12. rundi.

Naš meč je trajao 12 rundi. Vidjeli smo borbu Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera – oni su poslije tri runde bili iscrpljeni. Ja ne želim da to bude moj stil boksa, mislim da to nije ispravno. Ja sam počeo da radim na različitim elementima i trudim se da budem isti u 12. i u prvoj rundi. Imam prirodne sposobnosti da budem bolji od mnogih rivala i logično je bilo da ih više upotrebim, ali sam u posljednje vrijeme u svojoj karijeri shvatio da moram da se popravim u aspektima u kojima sam slabiji” – kazao je Džošua i dodao:

Naučio sam mnogo toga – koja je važnost prednjeg direkta, odgurivanja, fintiranja. Naučio sam koja je razlika između kontranapada i kontraudarca. Potpuno sam se posvetio ‘plemenitoj vještini. Problem je što sam u meču sa Usikom upotrebio pogrešan stil. To ne znači da ću sljedeći put zamahivati kao ludak, ali svjestan sam da imam sposobnosti koje mogu protivnicima da zadaju velike probleme“.

Revanš meč bi trebao biti u februaru ili martu 2022. godine, a lokacija duela još nije poznata.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime