Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Bivši igrač Los Anđeles Klipersa Jogi Ferel prije par dana je pojačao atinski Panatinaikos, te je stavio svima do znanja da je došao kako bi osvojio Evroligu sa grčkim velikanom.

Američki plejmejker Jogi Ferel podijelio je sa novinarima razloge zbog kojih je došao u Panatinaikos.

”Želio sam da igram i Atini, to je divan grad. Razgovarao sam sa svojim agentom i odlučio da potpišem za Panatinaikos koji je veliki klub. Takođe, Evroliga je najjača liga u Evropi, pa je i to jedan od razloga. Radiću sve što je timu potrebno kako bi osvajali titule. Došao sam ovdje da osvojim Evroligu” – jasan je bio Ferel. 

On je takođe rekao da svojim iskustvom i znanjem može itekako doprinijeti igri Panatinaikosa. 

”Igram strastveno na terenu, ali i pametno. Budući da sam igrao u NBA protiv sjajnih igrača, svojim iskustvom i znanjem mogu itekako pomoći klubu” – rekao je on.

Ferel je dodao da je čuo od nekih momaka za koje zna da je Evroliga vrhunska liga. Takođe je komentarisao i trenera Panatinaikosa Dimitrisa Priftisa.

”Dimitris Priftis mi je poželio dobrodošlicu i poslao mi nekoliko video klipova. Uvijek sam bio lider i želim da budem primjer ostalima. Daću sve od sebe da igram onako kako najbolje znam” – kazao je on. 

Panatinaikos će u petak u okviru 4. kola Evrolige na gostovanju odmjeriti snage protiv Real Madrida kada ćemo vidjeti Ferela na djelu. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime