Gavrić za MeridianSportBH: ''Sigurno da ovaj poraz boli, ali ne razmišljamo više o tome''

Košarkaši Borca su u 11. kolu Druge ABA lige poraženi od Sutjeske rezultatom 75:74, a košarkaš Banjalučana Srđan Gavrić je za MeridianSportBH dao svoj komentar ovog meča.

Borac je pred posljednjih deset minuta imao čak 20 poena prednosti (64:44), ali su uspjeli da sve to prokockaju i na kraju da dožive poraz od Sutjeske. Srđan Gavrić kaže da se poraz boli, ali da se već sada okreću narednom protivniku, ekipi MZT-a.

”Tokom čitave utakmice smo vodili i to sa čak 20 poena razlike. Međutim, desio se splet nesrećnih okolnosti i izgubljene lopte s naše strane, uz njihovu želju da se vrate u utakmicu. Oni su u drugom poluvremenu izgledali mnogo bolje, pogodili su neke bitne šuteve pred kraj utakmice. Mi smo promašili neke otvorene šuteve i to je na kraju kulminiralo našim porazom” – rekao je Gavrić za naš portal, pa nastavio:

”Sigurno da ovaj poraz boli, ali ne razmišljamo više o tome. Za dva dana na čeka, rekao bih, najbitnija utakmica u ovoj sezoni, jer ta utakmica odlučuje o šampionu regularnog dijela Druge ABA lige. Ne razmišljamo više o ovom porazu, fukusiraćemo se na MZT i to je to”.

Borac naredno kolo igra protiv MZT-a, sa kojim dijele prvu poziciju sa devet pobjeda i dva poraza. Utakmica je na programu u petak od 18 časova.

Postavi odgovor