(VIDEO) Legendarni NBA košarkaš: "Biće to 'dolazimo i dobrano ćemo vas napucati u gu*icu' tim"

Košarkaška reprezentacija SAD-a doživjela je još jedan u nizu neuspjeha na velikim takmičenjima, s obzirom da su Mundobasket završili na četvrtoj poziciji sa čak tri poraza.

Očekivala se zlatna medalja, ali se onda desio poraz od Litvanije u četvrtfinalu. Nakon debakla u Manili, ubrzo se oglasio Lebron Džejms, koji je potvrdio da će nastupiti za SAD na Olimpijskim igrama naredne godine, a navodno je nagovorio i Stefa Karija, Kevina Durenta, Entonija Dejvisa, Džejsona Tejtuma i Drejmonda Grina da to isto učine.

Povodom toga, oglasio se nekadašnji legendarni NBA košarkaš, Gilbert Arinas, koji je poručio da će tim predvođen “kraljem” počistiti sve na Olimpijskim igrama.

“Jeste li vidjeli šta ste napravili? Zaje*ali ste. Lebron dolazi. Svi ste počeli prerano da slavite, dolazi ‘kralj’. I sa sobom donosi Luis Viton prtljag, da. Ne ova sr*nja iz autleta koja smo imali u posljednje vrijeme. Momci dolaze. Nije ovo ‘Redeem team’ broj dva, ovo je ‘dolazimo i dobrano ćemo vas napucati u gu*icu’ tim” – rekao je Arinas.

Komičan video Arinasa možete pogledati u nastavku:

Postavi odgovor