Gojun za MeridianSportBH: "Očekivanja od nas su velika"

Jakov Gojun, rukometaš Zagreba, za MeridianSportBH je najavio 53. Međunarodni Rukometni TV Turnir Šampiona Doboj.

Zagrepčani svoj prvi meč igraju večeras od 21h protiv Sent Galena.

“Očekivanja od nas na ovom turniru su velika, mi smo ga osvojili i prošle godine i želja nam je da to ponovimo. Došli smo sa još jednog turnira, a prije toga smo imali meč u Novom Sadu. Malo se nagomilao umor i sve to zajedno, čeka nas turnir od četiri utakmice, trener će sigurno rotirati da svi dobiju priliku.

Cilj nam je finale i da probamo to osvojiti, mislim da smo ekipa koja to može, bez obzira na to što smo bez Borozana, koji je ostao u Zagrebu. Svi ostali smo u dobroj snazi, dobro smo trenirali i svi čekamo početak Lige šampiona, stvarno ima puno toga za igrati, no idemo korak po korak. Idemo pobijediti večerašnju utakmicu, ali bitno je da svi ostanemo zdravi i na okupu, kako bismo mogli napraviti dobar rezultat.

Teško je reći ko nam je najveći rival, još ekipa je došlo sa drugih turnira, ima i povreda, mislim da je ovo prilika da svi urade ono što treneri traže. Teško je reći ko je trenutno u boljoj formi, ali vjerujem da će kvalitetnije ekipe ostati kako vrijeme bude odmicalo, vjerujem da svi žele da ga osvoje” – istakao je Jakov Gojun.

Svečano otvaranje turnira je zakazano danas za 17h, a prvi meč između Sloge i Tatrana je na programu pola sata kasnije.

Postavi odgovor