Foto: MNK Bosna Kompred/Facebook

Bosna će na svom domaćem parketu u sportskoj dvorani “Mejdanu” dočekati Kaskadu u kantonalnom derbiju šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu, a igrač domaćih Eldin Hadžialjević je za MeridianSportBH najavio taj susret.

“Očekujem u susretu sa Kaskadom da će utakmica biti vrlo tvrda, jer se naši igrači međusobno poznaju. Vrijedno smo trenirali ove sedmice i u našem ‘Mejdanu’ protiv svake ekipe idemo samo na pobjedu, što se nadam da će biti slučaj u ovom susretu sa kantonalnim rivalom. Atmosfera u timu je na zadovoljavajućem nivou”kazao je Eldin Hadžialjević pa dodao:

“Težak poraz u Gornjem Vakufu – Uskoplju kao da je aktvirao alarm u našoj ekipi, pa su treninzi iz dana u dan sve jači te se nadamo da ćemo u subotu doći do ostvarenja našeg cilja. Istina, nešto smo lošije krenuli ove sezone. Naše ambicije su svakako daleko veće od ovog što je do sada prikazano. Pokušaćemo se pridružiti gornjem dijelu tabele i do kraja prvenstva da se isto tako uključimo u borbu za plej-of”.

Bosna će dočekati Kaskadu u kantonalno derbiju šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom parketu u sportskoj dvorani “Mejdan” sa početkom od 15:30h u subotu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime