Printscreen

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Hrvoje Horvat rekao je da je presudan trenutak u porazu od Francuske (27:22) bio kada su ostali sa tri igrača u polju. 

Sredinom drugog poluvremena Hrvatska je uspjela prići na samo dva razlike, ali je nakon direktnog isključenja Davida Mandića ostala sa tri igrača u polju, što su Francuzi iskoristili i otišli na 25:20.

Tu smo se uspjeli vratiti u egal, ali su se nakon tog isključenja onda ponovno odvojili. Nismo imali snage za novi povratak, odigrali su Francuzi do kraja mirno i pametno. Međutim i u početku smo odigrali impresionirano, dosta smo promašivali, a protiv ovakve ekipe ne smiješ promašiti toliko zicera, Francuska to naplati” – izjavio je Horvat i dodaje:

Osjetio se respekt na otvaranju, ali drago mi je da se nismo predali i da smo vjerovali dok god je bilo snage. To je temelj za sljedeću utakmicu“.

On je pričao o dobrim i lošim stvarima u ovom meču, te predstojećem duelu sa Srbijom.

Vidjeli smo kada je odbrana agresivna i gusta da nas je teško probiti. Bilo je perioda dok je izgledala fantastično i moramo duže držati koncentraciju. Dobro smo se vraćali dok smo stizali rezultat i sve će nam to trebati za dva dana protiv Srbije. Znamo da nam je to ključna utakmica bez obzira na ovu prvu. Moramo analizirati greške i popraviti ih” – rekao je Horvat i nastavio:

Svako je donio svoje probleme pa i Srbija. Biće to nova utakmica, uvijek su naše utakmice čvrste i povišenih tenzija. Moramo se pripremiti i mentalno i fizički“. 

Utakmica između Srbije i Hrvatske na programu je u subotu u 20:30h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime