Ivanović pred Partizan: "Neka bude fešta od košarke"

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana će u utorak započeti finalnu seriju ABA lige, a uoči prvog meča se obratio trener crveno-bijelih, Duško Ivanović.

Duško Ivanović ima želju da serija bude spektakularna i da pobijedi bolja ekipa.

“Napokon počinjemo, poslije toliko vremena smo svi željni da počnemo. I navijači, i igrači jednog i drugog tima. Neka bude fešta od košarke, da svi uživamo i da bolji pobijedi. U svim utakmicama će biti ključ koji kvalitet jedne i druge ekipe će da prevagne. Partizan ima izvanredan napadački kvalitet, a mi smo možda malo bolji u odbrani. Vidjećemo šta će da prevagne” – rekao je Ivanović.

Pred prvu utakmicu finala plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda Meridianbet imala je određenih problema sa povredama, pošto Luka Vildoza nije igrao na drugoj utakmici protiv FMP-a, dok je Ognjen Dobrić odigrao samo osam minuta, a Stefan Lazarević je pred kraj meča dobio udarac.

“Nema nikakvog opravdanja, sutra su svi spremni. Najvažnije je to da moramo da igramo sa mnogo samopouzdanja, da imamo strpljenja i da odgovorimo na sve što Partizan postavi” – kazao je trener crveno-bijelih.

Partizan je domaćin prvog susreta koji se igra u utorak od 20 časova.

Postavi odgovor