Foto: Peđa Milosavljević/Starsport Photo

Ivica Tucak će ostati selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije. Saradnja je produžena za još četiri godine, do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine. 

Hrvatski vaterpolo savez je izjavio da je novi ugovor potpisan uzimajući u obzir Tucakov dosadašnji rad i postignute rezultate.

“Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo saradnju, te mi je drago da su i stručni štab i upravni odbor složno reagovali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju, a potom čitav niz takmičenja. Prije svega, tu je domaćinstvo Evropskog prvenstva u Splitu 2022. godine, za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja ka što boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puno smo motiva, te se nadam se da ćemo i dalje donositi dobre rezultate”rekao je Šibenčanin.

Pod njegovim vođstvom, hrvatska reprezentacija je ostvarila mnogobrojne uspjehe, a najviše se ističe zlatna medalja na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2017. godine.

2 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime