Foto: Ivica Veselinov/aba-liga.com

Trener Mege Vlade Jovanović rekao je pred duel sa Studentskim centrom u prvom kolu ABA lige da je pred njima perod prilagođavanja jer su promijenili veliki dio ekipie. 

On je kazao da su mlađi nego prošle godine i da će sigurno biti grešaka, ali želi da se to nadomjesti energijom i zalaganje.

Očekuje nas prvo kolo ABA lige u kome ćemo dočekati SC Derbi, tim koji je ušao iz Druge ABA lige. U pitanju je ekipa koja je dobro izbalansirana između iskustva i mladosti. Od iskusnih igrača je tu od domaćih Nikola Pavlićević koji nosi kvalitet, zajedno sa stranim igračima poput Flečera Megija koji je igrao i prošle sezone, i novopridošlih Džastina Edvardsa i Kajla Vinalesa. Očekujem zahtjevnu utakmicu, prije svega zbog kvaliteta protivnika” – izjavio je Jovanović i dodao:

“Pred nama je period prilagođavanja jer smo promijenili veliki dio ekipe. Obzirom da smo mlađi nego prethodne sezone, sigurno je da će nam biti potrebno neko vrijeme da uspostavimo standard igre. Nadam se će to biti u što bržem periodu. Što se tiče grešaka kojih će sigurno biti, želim da moji igrači to nadomjeste energijom i zalaganjem na terenu”.

Utakmica je na programu sutra u 12 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime