katarina krpež šlezak
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Rukometašica Srbije Katarina Krpež Šlezak saopštila je da završava reprezentativnu karijeru.

Doskorašnja kapitenka rukometašica Srbije, koja ima 33 godine, navela je da su razlozi za tu odluku zdravlje i porodica.

“Vremena se mijenjaju, a prijateljstva ostaju. Poslije dugog razmišljanja odlučila sam da završim moju reprezentativnu karijeru. Teška srca sam odlučila da je kraj. Glavni razlozi su moje zdravlje i porodica. Vrijeme brzo prolazi, želim više da se posvetim ćerkici. Zato smatram da je pravi trenutak da neke mlađe djevojke dobiju šansu. Sigurna sam da će željom i energijom donijeti mnogo u budućnosti” – istakla je Krpež Šlezak pa dodala:

“Bila mi je čast i zadovoljstvo svih ovih godina da igram za svoju zemlju. Srećna sam što sam imala priliku da igram sa divnim djevojkama, mnogo toga smo prošle zajedno, mnogo lijepih trenutaka će mi ostati u sjećanju. Srećna sam jer sam imala priliku da upoznam prijatelje za cijeli život. Iako neću više igrati za reprezentaciju, uvijek ću biti vjerni navijač”.

Krpež Šlezak je bila dio tima koji je Srbiji donio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2013. godine u Beogradu, a prošle godine se vratila u nacionalni tim poslije pauze zbog porođaja.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime