Foto: USA Today USPW

U posljednjem evroligaškom duelu Fenerbahče je savladao ASVEL, a po završetku meča Igor Kokoškov imao je riječi hvale za kraj godine u sezoni koja je puna uspona i padova kada je u pitanju turski predstavnik.

“Osjećam se odlično i veoma zadovoljno poslije utakmice sa Asvelom. Nismo dobro počeli meč, nije bilo dovoljno energije, promašivali smo iz otvorenih pozicija, ali je stepen agresivnosti u odbrani bio na vrhunskom nivou. Uspjeli smo ekipu Asvela koja posjeduje ogroman ofanzivni potencijal da svedemo na samo 59 poena. Pored pobjede, izuzetno me raduje dobra igra u oba pravca, činjenica da je smo od prvog do posljednjeg minuta disali kao jedan. Konačno smo počeli da izgledamo kao prava ekipa. Fenerbahče ima kvalitet da se bori za plasman u četvrtfinale, a vjerujem da ćemo u godini koja slijedi nastaviti sa partijama koje smo prikazali u samoj završnici 2020. godine” – rekao je Kokoškov.

Naredni izazov za košarkaše Fenerbahčea biće gostovanje u Beogradu, a sedmi januar kao datum odigravanja utakmice imaće dodatnu simboliku u vidu povratka Marka Gudurića na parket hale “Aleksandar Nikolić”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime