Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov u narednim kvalifikacijama za Olimpijske igre neće računati na Branka Lazića, Nikolu Milutinova i Vanju Marinkovića.

Srpski selektor Igor Kokoškov je potvrdio na konferenciji za medije da se Branko Lazić povukao iz “balona” samo nekoliko sati prije zakazanog termina za video sastanak, a radi se o zdravstvenim razlozima.

Centar moskovskog CSKA je ostao uz tim, ali radiće prema planu koji je pravljen samo za njega, zbog oporavka. Nikola Milutinov se nalazi sa ostatkom ekipe u izolaciji, dok Vanja Marinković nije uspio da prođe posljednji presjek pred start kvalifikacija za Olimpijske igre.

“Nikola Milutinov nije u balonu, on radi u svom programu, uz reprezentaciju je, ali nije u balonu. Nažalost, imam lošu vijest za javnost, Branko Lazić je danas, prije nekoliko sati se to desilo, morao da odustane. Zbog zdravstvenog stanja ne može da nastavi rad sa nama. Znamo sve o Laziću kao igraču i čovjeku”izjavio je Kokoškov pa dodao:

“Imamo 13 igrača, imamo večerašnji trening, poslije sastanaka i treninga odredićemo ko će još otpasti, ali i taj 13. igrač biće uz tim, ostaće sa nama i biće u kombinaciji za dalji rad”.

Trenutno su na spisku sljedeći igrači: Miloš Teodosić, Filip Petrušev, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Dragan Milosavljević, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dejan Davidovac, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Danilo Anđušić, Dalibor Ilić i Boban Marjanović.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime