Foto: Printscreen

2017. Jan Blašovic bio je na dnu svoje karijere nakon što je pretrpio četiri poraza u pet borbi. Preokret u karijeri od sedam uzastopnih pobjeda mu je donio borbu za naslov u poluteškoj kategoriji protiv Dominika Rejesa na UFC 253 događaju, 26. septembra.

Prošlo je lijepih šest godina, ali gubici su bila stvarno dobra iskustva. Ne samo u sportu, već generalno u životu. Zaslužio sam ovaj meč, još jedan korak i biću šampion” – izjavio je Blašovic.

Na suprotnoj strani kaveza stajaće Rejes, koji se približio pobjedi nad Džonom Džonsom više nego bilo koji drugi borac. To dovoljno govori, jer se Džons smatra jednim od najvećih boraca svih vremena. Veliki dio MMA zajednice zapravo vjeruje da je Rejes zaslužio pobijediti Džonsa kad su njih dvojica imali meč u februaru.

Bila je to stvarno dobra borba, ali cijela moja ekipa i ja gledali smo meč i mišljenja smo da je Džons bio malo bolji, ali ne puno. Isto tako, malo mi je krivo što se Džons odrekao pojasa, htio sam da ga uzmem od njega, fer u borbi. Trenutno se radi samo o Rejesu, a Džonsa ću uhvatiti kasnije”dodaje borac iz Poljske.

Trenirao je na tajnom mjestu sa samo par partnera i poslije Džonsove izjave da se odriče pojasa, znao je da njegova prilika dolazi. Još je naglasio da je svjestan ako uzme pojas, da će to biti istorijski trenutak kako za njega i njegov tim, tako i za cijelu Poljsku.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime