Foto: Printscreen

Legenda u svijetu boksa i bivši šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson je poručio Tajsonu Fjuriju da mu još nije vrijeme za prekid karijere i da mora da se nastavi boriti, prenosi Daily Star.

Nakon što je Tajson Fjuri savladao po treću put za redom Dionteja Vajldera počele su da se šire glasine o njegovom mogućem prestanku sa profesionalnim bavljenjem boksom.

Majk Tajson je prokomemtarisao u razgovoru za Rojters mogućnost Fjurija da se penzinoše i poručio popularnom “Kralju cigana” da mora nastaviti svoju bokserku karijeru i da mu je prerano da se penzioniše.

Majk, Majk Tajson: “Nastavi da pobjeđuješ brate, nastavi da pobjeđuješ”
REUTERS/Steve Marcus

“Nastavi da pobjeđuješ brate, nastavi da pobjeđuješ. On je dokazan šampion i čovjek koji je pobijedio čovjeka. On je boks u teškoj kategoriji i tačka”poručio je Tajson Fjuriju.

Ipak za sve one koji prate rad i djelo Fjurija ostaje tračak nade jer on po svom ugovoru ima obavezu da odradi još jedan meč protiv nekog od top rangiranih boksera.

“Ne znam šta će se u budućnosti desiti, ali ja imam obavezu po ugovoru da odradim još jednu borbu protiv nekog od top rangiranih boksera. Ja trenutno ne razmišljam o boksu i ne znam za koliko još borbi imam snage u sebi”kazao je Fjuri.

Šta god da se desi Fjuri je zasigurno obilježio jednu eru boksa i ukoliko odluči da se povuče iz sporta sigurno je da će svim ljubiteljima ove discipline on i nedostajati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime