photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaš Dalas Maveriksa Boban Marjanović pričao je za “Tanjug” da očekuje da će ga Igor Kokoškov pozvati za predstojeće kvalifikacije za Olimpijske igre.

Marjanović je kazao da će turnir biti težak i da se veliki fokus mora da bude na svakoj utakmici.

Očekujem poziv selektora Igora Kokoškova da budem sa reprezentacijom ovog ljeta. Mislim da imamo velike šanse da se kvalifikujemo. Taj turnir je težak, svaka utakmica donosi mnogo, a može da ti se desi da imaš najgori mogući šuterski dan i da izgubiš od bilo koga. Zato fokus mora da bude na svakoj utakmici”izjavio je Marjanović.

Što se tiče veće minutaže u Dalasu kaže da osjeća samopuzdanje i da treba svaku priliku iskoristiti na najbolji mogući način.

Svi smo mi profesonalci i samo radimo svoj posao na najbolji mogući način. Osjećam samopouzdanje, bez bilo kakve treme stupam na teren, tako da je to lijepo iskustvo. Košarku igramo da bismo se osjećali lijepo i ja sam se zabvaljao na terenu. jedino je nedostajala pobjeda. Ono što je potrebno zadržati je konstantnost u igri i u minutima na parketu. Zato treba biti zahvalan na svemu što dobiješ. Uvijek može da se teži nečemu višem, ali sve što dobiješ treba da iskoristiš na najbolji mogući način“ – rekao je on. 

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre biće održan u Beogradu krajem juna i početkom jula.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime