Meloun emotivno o tome koliko mu porodica Jokić znači

Trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, nakon velikog slavlja u Denveru povodom osvojene šampionske titule, bio je vrlo emotivan dok je govorio o Nikoli Jokiću.

Bezbroj puta do sada je Majk Meloun govorio o košarkaškim i ljudskim kvalitetima Nikole Jokića, a ovoga puta je govorio koliku ljubav gaji prema njemu i njegovoj porodici.

“Bilo je neverovatno, možete to da gledate na dva načina. Možete iz košarkaške perspektiva, dvije MVP titule, MVP finala, svjetski šampionat i sve što je uradio na terenu. Onda, za mene je važnije što može da se vidi van terena – odnos, ljubav koju gajim prema Nikoli, njegovoj majci i ocu u Somboru, Srbija, njegova braća Nemanja i Strahinja, njegova supruga Natalija i njihova ćerka Ognjena” – istakao je trener Denvera, Majk Meloun te nastavio:

“Oni su divna porodica sa kojom sam se veoma zbližio. Nikola se ponaša kao da je ovo samo još jedna utakmica. Nikada se nije promijenio sa svim uspjehom i nikada neće. To jednostavno nije u njegovoj prirodi. Volim Nikolu. Osam godina, ljubavi, Džamal – sedam godina. Prošli smo kroz mnogo toga. Samo da svi ostanemo na kursu i izazovemo sebe, da svi zajedno postanemo bolji, pojedinačno. Sjajno je biti sa takvim istorijskim, velikim igračem koji je još bolja osoba, a to iskreno kažem. Nikola je veliki, veliki čovjek”.

Podsjetimo da je Denver sa 4:1 u seriji savladao Majami Hit i stigao do prve istorijske NBA titule, a Nikola Jokić je bio MVP finala.

Postavi odgovor