Foto: Facebook/ Sloga GV/U

Sloga iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja je savladala Bosnu za vikend rezultatom 9:3 u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu, a igrač pobjedničke ekipe Emir Milanović je za MeridianSportBH dao komentar o tom meču.    

“Što se tiče same utakmice protiv neugodne ekipe Bosne svi smo u klubu mislili da će biti mnogo teža, ali na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo naših navijača, mi smo uspjeli da do 30 minute riješimo pitanje pobjednika. Gostima se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri”nakon čega je Emir Milanović prokomentarisao i postignut het-trik na meču: 

“Osjećaj je fantastičan i drago mi je sto sam počeo ponovo pogađati. Cijela ekipa je efikasna, a vrijedi napomenuti da imamo u našoj ekipi prvog strijelca lige Admira Zukana koji igra fantastično u posljednje vrijeme i Sabahudina Petaka koji je okosnica naše ekipe”.

Milanović, Milanović za MeridianSportBH: “Mi smo uspjeli da do 30. minute riješimo pitanje pobjednika”
Foto: Facebook/Sloga GV/U

Emir Milanović se takođe osvrnuo i na dosadašnji tok sezone, ali i na osobu koja je prema njemu veoma zaslužna za njihovu trenutnu formu.

“Ovo je naš najbolji start od početka naseg takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u futsalu. Svi smo jako sretni i zadovoljni što smo napokon počeli igrati kako znamo i što se sve posložilo kako treba”kazao je Milanović nakon čega je pohvalio i kondicionog trenera kluba:

“Isto tako, potrebno je reći da je naša ekipa jako dobro spremna i to sve zahvaljujući nasem kondicionom treneru Vahdetu Pidri. Na kraju krajeva mi očekujemo plasman u plej-of jer je to svakako od početka bio naš zacrtani cilj i iskreno se nadam da ćemo isti ostvariti”.

Sloga Gornji Vakuf – Uskoplje će u sljedećem kolu gostovati ekipi Brotnja i pokušaće nastaviti sa svojim pobjedničkim nizom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u futsalu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime