mikić
MeridianSportBH

Rukometaši Borca iz Banjaluke danas su počeli sa priprema za narednu sezonu, a trener Mirko Mikić je izjavio da će pokušati nastaviti ići putem od prošle sezone. 

Opet će im prioritet biti na načinu igre, a ne nužno na rezultat.

“To se, nekom istorijom, nameće samo po sebi. Ja to uvijek kažem. Ko god obuče dres sa ovim grbom, shvata težinu koju to nosi sa sobom, sve ono što su nam ostavile neke ranije generacije. Samo po sebi se nameće da se svaka utakmica igra maksimalno. Mi ćemo pokušati da nastavimo putem kojim smo pošli prošle sezone, odnosno fokusirati se više na izvedbu nego nužno na rezultat. Želimo, isto tako, da ovim mladim igračima prikažemo o čemu se radi u ovom klubu” –  rekao je Mikić i dodao:

“Danas su tu i Luka Knežević i Marko Lukić, koji zbog povreda ne mogu da rade. Vlado Draganić ima kontrole, očekujemo da će skinuti gips sa šake lijeve ruke. Tri igrača danas nisu došla, tako da ih je 25 na raspolaganju. Među njima je osam kadeta koji su 2006. i 2007. godište, koji su tu da pokušaju da nešto pokažu u ovoj sezoni. Tu je Dragan Jelušić iz Pljevalja, došao je Novak Bajčeta, koji je bio u Fikse Briku iz Austrije, ranije je igrao za Partizan, a takođe je i Crne Gore, a stigao je i Nikola Ivanović iz Leotara. Otišla su nam tri defanzivno vrlo važna igrača, tri najiskusnija – Stefan Miljković, Aleksandar Milićević i Đorđe Ćelić, dugogodišnji kapiten koji se oprostio”.

Što se tiče priprema 10. avgusta gostuju Zagrebu, nakon toga slijede dva meča protiv Prokuplja u Banjaluci koje je sada ušlo u Superligu Srbije, zatim imamo gostovanje u Beogradu 16. i 17. avgusta. Od 23. do 28. je dobojski turnir, a već 2. i 3. septembra je završnica Kupa Republike Srpske.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime