Printscreen

Novi svjetski šampion Moto GP-a, Španac Đoan Mir rekao je nakon osvajanja titule da ovo posvećuje svojoj porodici i svim ljudima koji su prošli teška vremena zbog virusa korona. 

Ova sezona u “kraljevskoj klasi” dala nam je nekoliko velikih iznenađenja, prvo to što je bilo devet različitih pobjednika u trkama, a onda što je član Suzukija Đoan Mir sa jednim trijumfom stigao do titule najboljeg na svijetu. On je nakon trke rekao da mu je teško što porodica i prijatelji nisu tu da proslavi sa njima.

Bilo je veoma teško jer nisam mogao da proslavim sa porodicom i prijateljima. Takođe sada je problem i kada se vratim kući da se ne zarazim. Bio je veliki pritisak, ali smo uspjeli da se izborimo sa tim. Sigurno da nisam bio najbrži na svim trkama, ali sam bio najkonstantniji na postolju i to me je na kraju učinilo najboljim” – izjavio je Mir.

Mir ističe da prilikom potpisivanja ugovora sa Suzukijem nije očekivao da će ovako brzo doći do titule.

Suzuki je manja porodica od ostalih fabrika i osvajanje titule sa njima ima posebnu draž. Ne mogu im biti dovoljno zahvalan” – rekao je on.

Još jednom je ponovio da trofej posvećuje porodici i da se nada da je bar malo uljepšao dane onima koji vode bitku sa virusom korona.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime