Foto: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Bruklin Netsi bi mogli da odigraju jednu utakmicu u Hrvatskoj povodom 30. godišnjice smrti Dražena Petrovića, potvrdila je majka preminulog košarkaša Biserka Petrović za “HRT“.

Majka Dražena petrovića Biserka Petrović trenutno u ime findacije “Dražen Petrović” pregovara sa NBA ligom oko dolaska ekipe Bruklin Netsa u Hrvatsku povodom obilježavanja 30. godišnjice smrti legendarnog košarkaša.

“S njima pregovaramo. Moram do Njujorka, do sjedišta NBA, oni nisu kao mi, da u dva dana napravite, nego traže sve temeljno. Nadam se da ćemo uspjeti”  izjavila je Biserka Petrović pa dodala da je plan tek u razvoju te da mogući termin odigravanja utakmice nije poznat:

“Ne zna se još. Mi ćemo prepustiti njima jer nije lako, sve zavisi od korone. Ne bismo htjeli da vežemo rođendan (22. oktobar) i godišnjicu (7. jun), nego kad njima odgovara. Ali za 30. godišnjicu se mora napraviti nešto veliko”.

Majka proslavljenog košarkaša koji je bio član Netsa kada je stradao najavila je da bi Netsi u Zagrebu mogli da odigraju utakmicu protiv reprezentacije Hrvatske, ali da je o tome još rano govoriti.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime