Foto: Dragana Stjepanović/ABA League

Borac je danas u okviru 18. kola Lige BiH kao gost poražen od Širokog sa 97:76. Dragan Nikolić, trener Banjalučana, poslije meča je govorio za MeridianSportBH.

Crveno-plavi su u ovom meču bili oslabljeni neigranjem četvorice košarkaša, ali su i pored toga nekoliko puta zaprijetili snažnijem protivniku. Ipak, nisu imali dovoljno snage i u konačnici su ubjedljivo izgubili.

“Besmisleno je bilo da igramo u ovakvom sastavu, ali situacija je takva, kad već mora da se desi zlo i naopako što se tiče nesrećnih okolnosti u vezi sa mojim igračima, onda je bolje da se desi sad. Momci su dali sve od sebe i s tim nemam nekih problema, a Širokom čestitam na pobjedi.

Nikada ne gledam u tuđa dvorišta, ne zanima nas da li je neko drugi otkazivao utakmice ili radio nešto slično. Razmišljam samo o svom timu, ne aludirajući ni na jednu stvar, ali ponovo kažem da je besmisleno da igramo bez četiri igrača, a to su Boldvin, Knežević, Šešlija i Janković. Mnogo je, stvarno je mnogo. Ovaj derbi je trebalo da se igra pod boljim okolnostima, tu je niz nesrećnih okolnosti koji nas prati, ali igrači su dali sve od sebe i kod mene su položili ispit, to apsolutno nije sporno.

Na kraju su meč napravili dobrim i interesantnim, ali to nije dovoljno, Široki je na svom parketu i u velikom naletu. Nemam zamjerku na igru svojih igrača, nego na našu trenutnu sudbinu, ali ne mogu da plačem nad njom, nego se nadam da ćemo već od sljedeće nedjelje možda biti i kompletni” – rekao je Dragan Nikolić.

Sve vijesti u vezi sa bosanskohercegovačkom košarkom u narednom periodu ćete moći pronaći na našoj “Facebook” stranici pod imenom “BH Košarka”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime