Foto: Spars Sarajevo/Facebook

U okviru prvog kola Lige BiH, Spars će sutra od 20:30h igrati protiv Borca u Banjaluci. Nemanja Nikolić, košarkaš Sarajlija, najavio je ovaj duel za MeridianSportBH.

Naš sagovornik je prošlu sezonu započeo upravo u redovima crveno-plavih, a ove takmičarske godine je u dresu Sparsa odigrao tri utakmice. Izabranici Zorana Kašćelana su u Drugoj ABA ligi na polovičnom učinku, dok su u domaćem šampionatu savladali Čelik.

“Što se tiče dosadašnjih utakmica, mislim da se ekipa još uigrava i da polako sve dolazi na svoje mesto. Isto tako, imamo dosta prostora za napredak, pogotovo u odbrani. U prošlom meču protiv Čelika smo pokazali dosta energije i agresivnosti u oba smjera i mislim da takav pristup treba da bude u svakoj sljedećoj utakmici.

Borac je u dobrom ritmu, to je ekipa koja je odlično posložena i koja je sigurno do sada pokazala najviše, pogotovo u igri u tranziciji, koju bismo morali da zaustavimo. Motiv naravno postoji, kao i u svakoj utakmici” – kazao je Nikolić.

Sve vijesti u vezi sa bosanskohercegovačkom košarkom u narednom periodu ćete moći pronaći na našoj “Facebook” stranici pod imenom “BH Košarka”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime