Foto: KK Borac

Prije par dana, banjalučki Borac je zvanično raskinuo ugovor sa Njegošem Sikirašom, a on je već pronašao novi angažman u španskom Tau Kastelju. 

Njegoš Sikiraš se nije uklapao u planove trenera banjalučkog Borca Dragana Nikolića, te je ugovor raskinut, pa će mladi košarkaš u nastavku karijere igrati za Tau Kastelju. Za MeridianSportBH je izjavio sljedeće:

“Nemam šta puno da kažem vezano za ovu situaciju, nisam se uklopio u taj njihov sistem. Tu su uticale i neke druge stvari koje nisu vezane za košarku. Raskinuo sam ugovor jer mislim da mi je bolja opcija da se vratim nazad u Španiju. Potpisao sam za Tau Kasteljo i trenutno smo treći na tabeli u drugoj ligi. Ekipa je jako ozbiljna i zadovoljan sam sredinom jer znam kako funkcionišu. Želim da se zahvalim banjalučkom Borcu na pruženoj šansi i želim im sve najbolje u daljoj sezoni“.

Banjalučki Borac je odlično otvorio novu sezonu pošto su u Ligi BiH ostvarili tri rutinske pobjede iz isto toliko mečeva, dok su na maksimalnom učinku i nakon dva kola Druge ABA lige.

Sve vijesti u vezi sa bosanskohercegovačkom košarkom u narednom periodu ćete moći pronaći na našoj “Facebook” stranici pod imenom “BH Košarka”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime