Foto: Snooker organizacija BiH

Nakon nešto duže ljetne pauze najbolji igrači snukera u Bosni i Hercegovini se uskoro vraćaju svojim obavezama za zelenim stolom.

Carlsberg snuker liga “Best of the best” u organizaciji Snuker organizacije BiH će i ove sezone u pet divizija okupiti najbolje igrače snukera u BiH.

Kako ističu iz Snuker organizacije BiH, sistem takmičenja se neće mijenjati i ostaće isti kao i do sada, a to je šest redovnih kola u svih pet divizija uz završni Masters turnir, na kojem će se naći najuspješniji igrači iz svake divizije i na istom se boriti za titulu najboljeg.

Novost u samoj strukturi lige je priključivanje novootvorenog snuker kluba “Double Kiss” iz Bugojna, u kojem će se ove godine održati i završni Masters turnir.

Prvo kolo u svim divizijama je planirano za mjesec oktobar, a prvi će za stolove igrači Divizije Bugojno, 8. i 9. oktobra.

Sve ostale informacije u vezi Carlsberg snuoker lige “Best of the best” kao i ostale vijesti vezane za snuker možete pronaći na web sajtu Snooker organizacije BiH, kao i na Facebook i Instagram stranicama.

Snuker, Nova sezona Snuker lige BiH počinje u oktobru

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime