Foto: Printscreen

Konor Mekgregor je doživio tešku povredu u meču protiv Dastina Porijea zbog koje je doživio novi poraz, a nakon toga njegov stari neprijatelj Kabib Nurmagomedov nije propustio priliku da ga prozove.

Nurmagomedov se zvanično povukao iz UFC-a, ali to ne znači da je prestao pratiti šta se dešava na sceni. Mekgregor je imao nesreću protiv Porijea, ali to čečenski borac nije doživio tako, te ponovo osudio njegovo ponašanje izvan ringa.

“Novac i slava pokažu ko ste. Sve vrijeme čujemo kako te dvije stvari mijenjaju ljude. Ne, kada novac i slava dođu tada se pokaže ko ste vi ustvari. Šta je Mekgregor uradio? On je udario starca 2019. godine. Možete pratiti sve što je napravio i kao što je Dastin rekao, tip je vreća go*ana” – rekao je Mekgregor za “ESPN” i dodao:

“Vidio sam dosta tvitova podrške za njega. Kako ga možete podržavati? Kada djeca i mlađe generacije gledaju njega, gledaju ovaj sport. Ukoliko želite da promovišete borbu, promovišite samo to. UFC zajedno ako nastavi podržavati loše ljude, ovaj sport će otići stranputicom”.

Kabib je dodao i da je ova povreda najvjerovatnije završila karijeru Mekgregoru.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime