Foto: Partizan/Dragana Stjepanović

U okviru devetog kola ABA lige, košarkaši Partizana su na domaćem parketu savladali Budućnost rezultatom 75:66, a trener Beograđana Željko Obradović je posebno istakao podršku navijača u odlučujućim trenucima. 

Čestitao je Željko Obradović ekipi Budućnosti i njigovom treneru Aleksandru Džikiću na odličnoj utakmici koju su odigrali u skraćenoj rotaciji. 

”Želim iskoristiti priliku da čestitam igračima na pobjedi i na svemu onom što su uradili večeras. U prvom poluvremenu smo igrali veoma dobro, ali smo imali jedan pad u igri tokom treće četvrtine. Onda smo odigrali najbolju odbranu u minutima koji su odlučivali utakmicu. Doprinos svih igrača je bio na izuzetno visokom nivou protiv odlične ekipe Budućnosti koja je igrala veoma pametno.

”Sve ono što sam pričao o njima pred ovu utakmicu je bilo upravo tako. Znaju u svakom trenutku kako da reaguju, predvođeni izvanrednim trenerom i mojim kolegom Aleksandrom Džikićem, kojem čestitam na svemu što su do sada uradili u skraćenoj rotaciji zbog povreda Drobnjaka i Rida” – rekao je Obradović. 

Obradović, Obradović: ”Hvala navijačima, ponijeli su tim u teškim trenucima i učestvovali u važnoj pobjedi za nas”
Foto: abaliga.com

Posebno je pohvalio navijače Partizana i njihovo navijanje za koje kaže da je bilo ‘‘fantastično”

”Ono što je meni posebno bilo drago, jeste da je navijanje bilo fantastično. Hvala navijačima, u teškim trenucima su ponijeli tim i učestvovali u ovoj veoma važnoj pobjedi za nas” – istakao je Obradović. 

U narednom kolu ABA lige, košarkaši Partizana će odmjeriti snage sa Igokeom u Laktašima. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime