Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nakon pobjede u prvom kolu ABA lige, trener Crvene zvezde Saša Obradović uporedio je razliku u pristupu tokom utakmice jadranskog karavana i evroligaškog okršaja kada su poraženi od Feneberhačea prije svega nekoliko dana.

“Nakon poraza u Turskoj mnogo smo razgovarali o pristupu utakmici. Od prvog minuta to se vidjelo i Cibona jednostavno nije imala adekvatan odgovor. Poštujemo svakoga, pa tako i Cibonu, ali znali smo šta treba da radimo. Gledali smo ih protiv Zadra, shvatili da slabo podnose fizičku igru, da se teško nose sa pritiskom, a upravo to smo prikazali večeras. Drago mi je da smo pobijedili, pogotovo zbog činjenice da smo u toj prvoj utakmici izgorjeli u želji, pa je ovakav trijumf bio potreban igračima za povratak samopouzdanja”rekao je Obradović.

Novi trener beogradskog tima istakao je kako situacija sa pandemijom virusom korona ne smije uticati na to da se sezona ne završi, baš kao što se desilo u prošloj takmičarskoj godini, kada ABA liga nije dobila šampiona.

“Ljudski životi su najvažniji, ali baloni su pokazali da je moguće da se igra na takav način. Ako je to model, onda ne smijemo da imamo pauzu kao prethodne sezone” – zaključio je šef stručnog štaba “crveno-bijelih”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime