foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić oporavlja se od zdravstvenih problema koji su se manifestvovali kada je kolabirao na jednom treningu podgoričkog tima.

Nikolić je ubrzo hospitalizovan nakon toga, te je brzo krenuo njegov oporavak. Tokom dana neizvjesnosti, crnogorskom košarkašu stizale su poruke podrške sa svih strana, bez obzira na rivalstvo, navijačko opredijeljenje ili bilo koje druge različitosti.

Sajt Budućnosti prenio je poruku Danila Nikolića:

Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti. Prije svega želio bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dvije nedelje. Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbjedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što prije i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pjesmi!

Zahvalio bi i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, klubovima Lovćen i Gorštak, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i posljednji sekundi meča i… Voli vas sve vaš Dačo”.

Nikolić, Oglasio se Danilo Nikolić: “Doći će i ta neka utakmica, egal, posljednji sekundi meča i…”
foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

Budućnost novu sezonu otvara večeras protiv FMP-a u “Morači“.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime