Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Vijest da se Željko Obradović vratio u Partizan odjeknula je košarkaškim svijetom, a oduševljenje nisu krili ni nekadašnji igrači ovog kluba Žarko Paspalj i Predrag Danilović.

Paspalj je za “Sportski žurnal” rekao da je ovo nešto najbolje što se moglo desiti košarci.

Super, super, super! Velika stvar za Partizan, za Zorana Savića i svakako velika zahvalnost Željku Obradoviću. Ovo je nešto najbolje što je moglo da se desi košarci” – izjavio je Paspalj. 

Danilović je saglasan da je ovo velika stvar za srpsku košarku. 

Povratak Željka Obradovića u Partizan je velika i važna vijest ne samo za klub, već i za srpsku košarku u cjelini. Siguran sam da će Partizan u svakom pogledu napraviti ogorman iskorak sa najboljim evropskim stručnjakom. Za našu košarku je od izuzetne važnosti da u srpskim klubovima radi što veći broj vrhunskih stručnjaka, jer uz njih stasavaju talentovani igrači, kao i nove generacije trenera koje će ih jednog dana naslijediti u klubovima i reprezentativnim selekcijama” – rekao je Danilović za “Sportski žurnal“.

Paspalj i Obradović su prvo kao saigrači osvojili svjetsko zlato 1990. godine, a dva ljeta ranije i olimpijsko srebro, dok je sa Željkom kao trenerom Žarko osvojio takođe olimpijsko srebro 1996. godine, baš kao i Danilović, koji je sa popularnim Žocom još bio prvak Evrope 1997. godine. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime