Foto: Srđan Stevanović/Starsport photo

Trener košarkaša Mornara iz Bara Mihailo Pavićević rekao je nakon pobjede nad Splitom od 81:71 da je riječ o kvalitetnoj ekipi koja je odličan spoj mladosti i iskustva. 

Pavićević je kazao da kada se lomilo utakmica odbrana je bila na željenom nivou i uspjeli su da stignu do bitne pobjede.

Lakih utakmica nije bilo ni do sada, a kako se bliži kraj ligaškog dijela takmičenja, svaki meč je sve teži. Znali smo da nas očekuje težak posao protiv Splita. Radi se o kvalitetnoj ekipi, koja je odličan spoj mladosti i iskustva. Splićani su gotovo kompletnu utakmicu odigrali sa pet spoljnih igrača, mi smo imali problema sa realizacijom. Međutim, kada se lomilo, odbrana je bila na željenom nivou, pa smo uspjeli da stignemo do dragocjenog trijumfa” – izjavio je Pavićević i dodao:

Imali smo ozbiljan razgovor između dva poluvremena. Neki igrači nemaju odnos prema odbrani, kakav moraju da imaju. To apsolutno neću dozvoliti, bez ozbira na to o kome se radi. Nadam se da će momci prihvatiti dobronamjernu kritiku. U periodu koji slijedi, prevagu na tasu jedne ili druge ekipe, neće donositi taktika, nego voljni momenat, želja, energija, odbrana“.

Barani su ovom pobjedom ostali na prvom mjestu u ABA ligi.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime