Pavićević: ''U Zadru je uvijek vruć teren, odlučiće detalji''

U okviru 11. kola ABA lige, košarkaši Mornara će igrati protiv ekipe Zadra u gostima, a njihov trener Mihailo Pavićević očekuje veoma neizvjesnu utakmicu.

Smatra trener Mornara Mihailo Pavićević da će ovaj meč odlučiti detalji i ko se bolje snađe, taj će se na kraju i radovati. 

”Ne treba trošiti riječi na to da je u Zadru, u sportskom smislu, uvijek ‘vruć teren’ i da je riječ o ekipi koja u takvom ambijentu uvijek daje maksimum. Znamo da nas čeka izuzetno teška utakmica. Putujemo na ovo gostovanje u daleko boljem raspoloženju nego što je to bilo na početku sezone. Rekao bih s razlogom, jer smo podigli formu i to je rezultiralo sa par pobjeda koje su stigle u pravom trenutku.

”Vidi se da je došlo do olakšanja kod igrača, da su rasterećeniji i opušteniji što je preduslov da pružamo još bolje partije. Ne treba trošiti riječi koliko bi nam značila pobjeda, ali biće to izuzetno teška utakmica jer je naš rival nakon pobjede protiv Cedevita Olimpije dobio dodatnu energiju. Mislim da je pred nama veoma neizvjestan meč u kojem će odlučiti neki detalji i ko to bude uspio bolje da sprovede taj će se i radovati” – rekao je Pavićević.

Utakmica između Zadra i Mornara je na programu u nedjelju od 21 čas.

Postavi odgovor