Foto: Starsport Photo

Novi plejmejker Crvene zvezde Stefan Marković tek treba da počne sa treninzima, rekao je trener crveno-bijelih Dejan Radonjić. 

Dejan Radonjić je kazao da Stefan Marković još nije registrovan i da nije počeo sa treninzima u Crvenoj zvezdi. 

”Stefan Marković nije uradio trening i nije registrovan. Vidjećemo u kakvom je stanju, pravićemo analizu i vidjeti šta i kako dalje” – rekao je Radonjić, te se osvrnuo i na povredu Nikole Ivanovića pred meč sa Asvelom u Evroligi: 

”Nikola Ivanović je počeo sa treninzima i vidjećemo poslije posljednjeg treninga da li može da pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će dati doprinos koliko je to moguće”.

Crvena zvezda do sada u Evroligi ima tri pobjede i pet poraza, dok njihov naredni protivnik ima šest pobjeda i samo dva poraza, pa košarkaše koje vodi Radonjić sigurno čeka težak meč. 

”Asvel je napravio sjajan rezultat i dobrim igrama došao do šest pobjeda. Imaju dobre pojedince, atletski kvalitetnu ekipu. Pokazali su jedan individualno visok kvalitet koji ćemo morati da iskontrolišemo. Imaju igrače sa mnogo poena u rukama. Naša odbrana će biti na ispitu. Tu su Džons, Okobo, ali ne samo oni… Potrebno je da odgovorimo na atletski kvalitet čvrstom igrom, da budemo koncentrisani, da gradimo rezultat i dobrom igrom na oba kraja terena pokušamo da pobjedimo” – zaključio je Radonjić. 

Utakmica između Crvene zvezde i Asvela je na programu u četvrtak od 19 časova. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime