Foto: Dragana Stjepanović/ABA league

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za novinare nakon pobjede nad Splitom od 66:62 da zbog mnogo problema stvari gledaju iz dana u dan i tako grade ovu sezonu.

On je istakao da su u ovom meču imali neke dobre parametre i da kada je bilo bitno da su odmah odgovarali.

Mislim da smo u fazi odbrane odigrali sa korektnom energijom, sa solidnom preciznošću. Da smo u određenim parametrima bili i više od toga, međutim nismo uspjevali da u napadu dođemo do igre i da te neke stvari koje smo radili na jednom dijelu terena, iskoristimo kroz bolji protok lopte i bolji šut. Ono što je nama bilo značajno kad je ova utakmica u pitanju je da se osvoje novi bodovi i da idemo dalje” – izjavio je Radonjić i dodao:

Ekipa Splita je odigrala jako dobar meč i bila je tu. Ni u jednom trenutku nisu oni stali s mišlju da preokrenu rezultat. U tim trenucima kada je razlika bila mala, mi smo uspjevali da odgovorimo, što kroz skok, što kroz bitne trojke i da tako dođemo do tri boda“.

Na pitanje novinara o ambicijama do kraja sezone, rekao je da se ide od meča do meča.

Mi smo sada u jednom fazi sa ogromnim brojem utakmica i razmišljamo više o tome kako ćemo sljedeći korak da napravimo, jer imamo mnogo problema od samog početka sa povredama, pa i sa virusom korona. Pitanje je kako će se to reflektovati u nekom narednom periodu, tako da smo racionalni gledamo stvari iz dana u dan i na taj način želimo da gradimo ovu sezonu. Kada dođu odlučujuće utakmice onda ćemo pričati o tome, u svakom slučaju želimo da izvučemo maksimum iz ove sezone” – naglasio je Radonjić.

Crvena zvezda je danas imala novi slučaj virusa korona, pošto je na testiranju potvrđeno da je zaražen Nikola Kalinić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime