Radonjić: "To ne želimo da se ponovi"

Košarkaši Crvene zvezde će se u ponedjeljak sastati sa ekipom Partizana u odlučujućoj utakmici za šampiona ABA lige. Taj susret su najavili trener crveno-bijelih, Dejan Radonjić, te kapiten tima, Branko Lazić.

Dejan Radonjić je istakao da se greške sa prethodnog meča ne smiju ponoviti i apelovao je na navijače da pruže podršku na fer, sportski i korektan način. 

“Poslije četiri odigrane utakmice i 2:2 došli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj posljednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu” – kazao je Radonjić. 

Lazicc
Foto: Dragana Stjepanović/ABA League

Meč je najavio i kapiten crveno-bijelih, Branko Lazić.

“Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već dio cjeline u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugačije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj posljednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren” – rekao je Lazić.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde je na programu u ponedjeljak od 20 časova.

Postavi odgovor