Foto: Srdjan Stevanovic

Legenda Indijana Pejsersa i čovjek koji je cijelu karijeru (18 godina) proveo u timu iz Indijanapolisa, Redži Miler, danas radi kao komentator, a kako je za vrijeme na parketu uvijek govorio svima šta misli, upravo to desilo se i sada upućeno Lebronu Džejmsu. 

Superstar Los Anđeles Lejkersa koji je franšizu iz “grada anđela” prethodne sezone odveo na vrh NBA lige nedavno je osudio plej-in, uz teške riječi upućene onome ko se toga dosjetio. 

Na takav način degradirao je sam sebe, jer u trenutku kada su čelni ljudi najkvalitetnije košarkaške lige svijeta odlučili uvesti plej-in upravo Džejms bio je taj koji je podržao takvu inicijativu, što je izazvalo reakciju ljutitog Milera.

Kada su Lejkersi bili van plej-in zone, gdje su tada bili komentari Lebrona Džejmsa i Entoni Dejvisa? Čim su upali u tu zonu, odmah su krenuli sa takvim izjavama. Lejkersi padaju u plej-in zonu sada kad je navedeni dvojac povrijeđen. Kada su njih dvojica zdravi, Lejkersi su favoriti za titulu. Ne želim da slušam ovo plakanje” – rekao je Miler za “Dan Patrick Show”.

Aktuelni šampioni NBA lige nalaze se na šestoj poziciji Zapadne konferencije, a u slučaju da se poklope određeni rezultati uz potencijalne poraze Lejkersa vrlo lako mogu biti dio plej-in zone koja obuhvata četiri tima, od sedme do desete pozicije na tabeli.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

4 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime