foto: Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©

Partizan je u četvrtom kolu ABA lige savladao Cedevita Olimpiju u Beogradu, a izjavu nakon meča je dao Vlado Šćepanović, trener pobjedničkog tima.

U uvodnom izlaganju, Šćepanović je rekao sljedeće:

“Čestitao bih igračima na pokazanom karakteru. Pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, da pobjede. Ovaj tim Partizana može da pobjeđuje jedino kao tim i to su pokazali večeras velikim srcem i kvalitetom. Kada imate toliko skokova u napadu, to automatski znači da igrate kao tim. Svi su odgovorili na pravi način, bez sujete i ega, dali su sve što su mogli za tim i pobijedili jednog protivnika koji je u ovom periodu možda bolji od nas. Partizan uvijek ima obavezu da ide na pobjedu”. 

Trener crno-bijelih se osvrnuo i na pitanje da li je tim opušteniji sada nakon još jednog trijumfa.

“U ovom poslu sam čitav svoj život i znam šta su porazi i pobjede, znam da se nosim sa tim i taj mentalitet pokušavam da prenesem na igrače. Nećemo ovo da shvatamo kao pitanje života i smrti bilo da je pobjeda ili ne. Svi hoćemo da trijumfujemo, ali ne možemo uvijek. Nekad krene dobro, nekad loše”kaže Šćepanović.

Prokomentarisao je trener “Parnog valjka” i igre Nemanje Dangubića.

“Otkad je došao prvog dana, pokazao se kao mnogo pošten momak. Dobro radi, poštuje saigrače, dio je tima i njega igra nagradi. Svako ko je pošten u životu, uvijek će ti se vratiti kad treba. U sportu, kada daješ sve za sebe i tim, kada nemaš sujetu i vratiš se u kontru da ispraviš grešku saigrača, igra ti vrati. Dangubiću se iz utakmice u utakmicu vraća njegovo sportsko i ljudsko poštenje”završava Šćepanović.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime