Simanić progovorio o svemu: "Praktično pet dana nisam znao za sebe"

Boriša Simanić je tokom intervjua za “Prvi program Radio Beograda” po prvi put progovorio o nezgodi koja ga je zadesila na Mundobasketu.

Tokom meča protiv Južnog Sudana, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zadobio udarac u predjelu bubrega zbog čega je na kraju mora i da odstrani isti.

Sada je Simanić po prvi put progovorio o tome šta je osjećao nakon operacije te o tome da li će moći nastaviti sa igranjem košarke poslije završetka oporavka:

“Odlično sam stvarno! U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku. Pošto sam imao dvije operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspio fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno mnogo moralno podiglo. I meni su značile te njihove pobjede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije”rekao je Simanić poslije čega je progovorio o nastavku svoje karijere:

“Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Posle toga treba da se bubreg… (duboki uzdah, pa nastavlja)… Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati poslije toga”.

Postavi odgovor