MRK Sloga Doboj.
Foto: Rade Šešlak/MeridianSportBH

Rukometaši dobojske Sloge su ovih dana počeli sa pripremama za narednu sezonu, ali i za predstojeći Međunarodni rukometni TV turnir šampiona.

Pripreme dobojskih rukometaša biće odrađene na Stadionu sportskih igara u Doboju. Prozivku je izvršio trener Dejan Vasilić, a zatim se igračima obratio Vojislav Rađa, predsjednik Skupštine Sloga Doboj. Rađa je naglasio da je klub stvorio sopstvenu bazu dobrih igrača i da sa takvim radom treba nastaviti.

U toku ljetne pauze ekipu Sloge su napustili Miloš Trifunović i Nikola Knežević, a stigli su Stanko Stanković koji je prethodnu sezonu nosio dres Dervente i Slobodan Simić iz Slavije, igrač koji je ponikao u dobojskom klubu.

Sloge, Startovali rukometaši dobojske Sloge
Foto: Rade Šešlak/MeridianSportBH

Prvi trening je ujedno označio početak priprema, odradili su ga sljedeći igrači: Milutin Bogdanović, Božidar Bajović, Rajko Maričić, Slobodan Simić, Ilija Krajina, Dušan Miličević, Nemanja Peštić, Bogdan Peštić, Marinko Blagojević, Bojan Tulendić, Vladan Đurđević, Vladan Marković, Danilo Ristić, Radomir Stojanović, Nikola Đurić, Luka Kulušić, Andrej Lazić, Đorđe Ristić, a ekipi će se naknadno priključiti Vladimir Stanković i Stanko Stanković.

Premijer liga Bosne i Hercegovine za rukometaše počinje 10. septembra, a prije prvenstva slijedi Međunarodni rukometni TV turnir šampiona, koji će se održati u Doboju od 23. do 27. avgusta i ovogodišnja završnica Kupa Republike Srpske 2. i 3. septembra u Istočnom Sarajevu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime